INNOVATE Festival 2019

Word jij Crew-lid van de Innovate Experience?

Marjolein de Graaf

Om de Innovate Experience op 5 oktober 2019 voor iedereen onvergetelijk te maken roepen wij je hulp in om hierbij als vrijwillige Crew te helpen. Gezocht:

Begeleiders voor blinde mensen:

De Experience wordt toegankelijk gemaakt voor blinde mensen door de inzet van gastvrouwen en -heren. Wil jij met geduld en aandacht een blinde of slechtziende bezoeker, jong of oud, begeleiden? Ben jij het fijne gezelschap dat met hem/haar aan de arm het festival beleeft? Voor deze functie ben je om 9.30 aanwezig en kan je blijven tot de persoon die je begeleidt weer naar huis vertrekt. Hoe het werkt: Voorafgaand aan 5 oktober ontvang je de contactinformatie van de persoon die jij gaat begeleiden. Je legt zelf contact met hem/haar om de tijd af te spreken waarop je elkaar bij de info balie bij de hoofdingang treft. Je spreekt af vanaf 10.30 uur zodat je zelf eerst even op verkenning kunt over het terrein. Je ontvangt vooraf tips voor het begeleiden van blinde mensen en de plattegrond die je op de dag zelf ook in papieren vorm ontvangt.

 

Gastvrouwen en -heren voor publieksbegeleiding:

Je ontvangt het publiek met een stalende glimlach bij de ingang of je telt de bezoekers óf je bent actief als publieksbegeleider bij de Game zone.

Wat we bieden: Een onvergetelijke ervaring en prachtige dag en natuurlijk eet en drink je die dag zonder kosten bij de foodtrucks.

Wordt jij lid van onze Crew? Aanmelden doe je bij info@innovatefestival.nl 

Vermeld je mobiele nummer, naam en welke functie je wil vervullen. 

 

Kort over de Innovate Experience: Het is op zaterdag 5 oktober 2019. Deze 5e editie van Innovate vindt plaats in De Melkfabriek Arnhem (Nieuwe Kade 1 in Arnhem).  De toegang is gratis en iedereen is welkom. Het terrein open voor publiek van 10 tot 17 uur. Het wordt een festival waar je je kunt vergapen en verwonderen aan techniek, wetenschap, kunst, educatie en meer.  Alles over het evenement vind je op deze website.