INNOVATE Festival 2019

Sporthack op Innovate Festival

Sportbedrijf Arnhem organiseert hackathon tijdens Innovate Festival

Het programma van Innovate Festival biedt dit jaar alle ruimte aan innovatieve initiatieven. Voor afdeling Innovatie en Ontwikkeling van Sportbedrijf Arnhem aanleiding om de Sporthack tijdens Innovate Festival 2018 te organiseren. De gouden kubus op het Gele Rijdersplein is van 4 oktober van 9.00 uur tot de volgende dag 17.00 uur daarvan het kloppend hart.

Studenten, individuen en professionals gaan tijdens de hackathon het thema ‘Sport en bewegen in de openbare ruimte’ te lijf. En daar liggen genoeg vraagstukken die gillen om innovatieve oplossingen!

Al snel was hierin de samenwerking met Innovate gevonden met als gevolg dat de Sporthack op alle drie de programma onderdelen van Innovate Festival aanwezig is: Tijdens de exclusieve opening kunnen de gasten op donderdagavond 4 oktober bij Perplex (met uitzicht op de gouden kubus) de hackathon volgen. De winnaars worden bekend gemaakt als besluit van de educatie- & expertmeetings op vrijdag 5 oktober en de uitkomsten van de Sporthack worden getoond op de Innovate Experience op zaterdag 6 oktober.

Aanmelden en informatie over de hackathon: www.sporthack.nl.