INNOVATE Festival 2019

Innovate Festival trotse deelnemer Weekend van de Wetenschap!

Hilmer Thijs

Op 5 en 6 oktober 2019 vindt de achtste editie van het landelijke Weekend van de Wetenschap plaats en INNOVATE Festival doet dit jaar voor het derde opeenvolgende jaar mee. Tijdens dit weekend geven ruim 350 organisaties op het gebied van wetenschap en technologie een unieke blik achter de schermen en openen zij deuren van plekken die normaal niet te zien zijn voor publiek. 

De huidige wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Weekend van de Wetenschap is er om iedereen, van jong tot oud, op een toegankelijke manier inzicht te geven in deze wereld en de nieuwste ontdekkingen. Zo maken kinderen en jongeren kennis met toepassingen en beroepen van de toekomst. Een belevenis die lang blijft hangen. Kijk voor het volledige programma op: www.weekendvandewetenschap.nl/activiteiten/2019

Meer over Weekend van de Wetenschap
Weekend van de Wetenschap wordt georganiseerd door NEMO in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en mede mogelijk gemaakt dankzij de vele organisaties die tijdens het weekend voor het publiek hun deuren openen. Een overzicht van alle deelnemende organisaties is te vinden op:
www.weekendvandewetenschap.nl/organisaties/2019/

 

Facebook: https://www.facebook.com/WeekendvandeWetenschap/
Facebook-event Gelderland: www.facebook.com/events/1042115979311459/
Instagram: https://www.instagram.com/weekendvandewetenschap/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/weekend-van-de-wetenschap/
Twitter: https://twitter.com/wetenschap_nl
YouTube: https://www.youtube.com/user/WvdW2013/