INNOVATE Festival 2019

Verborgen digitale structuren grijpbaar maken

IPKW

ZA 6 oktober

ODDSTREAM

Oddstream geeft je een voorproefje van de aankomende Oddstream Expo met workshops, demonstraties en meer!

Oddstream organiseert exposities, meet-ups, artist-in-residencies en workshops rondom kunst en technologie. Op dit moment focussen ze zich op het thema Hidden Structures. We worden continu omringd door onzichtbare digitale structuren die ons dagelijks leven in hoge mate beïnvloeden. Ze volgens ons on- en offline, analyseren wat we doen en communiceren met elkaar. Hoe kunnen we deze verborgen structuren, die letterlijk en figuurlijk ontastbaar zijn, grijpbaar maken?

Tijdens de expositie van 11 t/m 14 oktober in de Stadskelders in Arnhem tonen we werken die met dit thema spelen. Daarnaast kan je zelf creatief aan de slag met kunst en technologie: jong en oud wordt uitgedaagd om met de nieuwste technologieën en programma’s aan de slag te gaan. Tijdens Innovate geven we hier alvast een voorproefje van!

 

www.oddstream.nl

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.