INNOVATE Festival 2019

Stap in de waterstofracewagen simulator

IPKW

ZA 6 oktober

PitPoint clean fuels

Ben jij de snelste op het circuit? Stap in de waterstofracewagen simulator en race een virtueel rondje op het circuit met de waterstofracewagen van team Forze Delft. De winnaar wordt beloond met een duurzaam cadeau!

Tevens leggen de studenten van team Forze Delft en PitPoint clean fuels je graag uit hoe waterstof wordt geproduceerd door middel van elektrolyse en laten dit zien met een demo opstelling.

PitPoint is een internationale leverancier van schone brandstoffen met als doel schadelijke emissies te voorkomen. PitPoint ontwerpt, bouwt, financieert, beheert, en onderhoudt openbare en privé tankstations voor LNG, CNG, groengas, waterstof, en elektrische laadpunten, voor bedrijven en overheden. Zie hoe waterstof wordt geproduceerd door middel van elektrolyse en zet de beste tijd neer op het circuit in de racesimulator van waterstofraceteam Forze Delft.

www.pitpoint.nl

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.