INNOVATE Festival 2019

GEZOCHT: INITIATIEVEN MET IMPACT

Op 4 oktober nodigt het Spiritueel Innovatiefonds jonge, ambitieuze mensen uit om hun vernieuwende maatschappelijke initiatief te “pitchen” tijdens het INNOVATE Festival.

De drie meest veelbelovende initiatieven ontvangen een bijdrage van het Spiritueel Innovatiefonds. De uitreiking daarvan zal aan het eind van de middag plaatsvinden, tijdens de afsluitende borrel. Er zijn bijdragen te winnen van 1.500, 1.000 en 500 euro voor de verdere realisatie van het initiatief.

Ben je bezig met een initiatief, waar jij helemaal warm voor loopt? Kijk dan op de website van het Spiritueel Innovatiefonds of je aan de voorwaarden voldoet! We zijn benieuwd naar jouw initiatief!

Wil jij weten met welke initiatieven dé pioniers van Arnhem en omstreken rondlopen? Dan ben je van harte welkom! Laat je inspireren door hun pitches en geef jouw oordeel mee aan de jury! Tussendoor is er gelegenheid contacten te leggen en je onderling met elkaar te verbinden.

Het Spiritueel Innovatiefonds ondersteunt vernieuwende maatschappelijke initiatieven.

Initiatieven die mensen helpen hun volledige potentieel te ontplooien ten bate van de samenleving. Een belangrijk middel daarbij is het leggen van diepgaande verbindingen.

Het Spiritueel Innovatiefonds heeft de ANBI status en wordt gesteund door de Arnhemse Sociale Coöperatie Infinite Inspiration. Een deel van hun omzet gaat jaarlijks naar het Spiritueel Innovatiefonds.

Voor meer informatie, bezoek de website van het Spiritueel Innovatiefonds.

Lokatie: Rozet zaal 3.02

ATTENTIE! Gewijzigde tijd: 14.30 - 15.30 uur

Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld i.v.m. logistiek

Via de mail: info@spiritueelinnovatiefonds.org

Tijdens de borrel ca. 16.00-16.30 uur: Bekendmaking van de drie beste pitches en uitreiking van de bijdragen door het Spiritueel Innovatiefonds aan de drie Pitchwinnaars.