INNOVATE Festival 2019

Speel ganzenbord in de vorm van bootcamp

IPKW

ZA 6 oktober

City Bootcamp Arnhem

City Bootcamp Arnhem laat je graag zien hoe zij sporten en plezier samenbrengen. Doe mee met een potje ganzenborden in de vorm van bootcamp of strijd tegen elkaar tijdens verschillende challenges.

Door het aanbieden van lessen in sport en voeding waarbij fun en resultaat voorop staan, zorgen zij er voor dat elke les een beleving is. City Bootcamp laat zien dat sporten leuk is en een gezonde leefstijl voor iedereen haalbaar. Daarnaast hechten zij veel waarde aan de community, samen met de trainers en leden. Bij City Bootcamp kun je door heel Nederland sporten. Zo bieden ze lessen aan van Nijmegen tot Venlo en van Arnhem tot Den Bosch.

Iedere maandag en donderdag wordt er op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) bootcamp gegeven door City Bootcamp Arnhem. Alle bewoners van IPKW kunnen gratis deelnemen aan bootcamp na het werk.

www.citybootcamp.nl

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.