INNOVATE Festival 2019

De Pedalfactory ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt unieke fietsen: Sandwichbikes en Brikbikes  en met beide merken kun je elk op bijzondere wijze je eigen fiets samenstellen. De mensen van de Pedalfactory vertellen je er graag alles over.

De Sandwichbike is een echte Dutch Design Original van weerbestendig beukenhout. Je zet de fiets zelf in elkaar. Door een mooi product te maken van duurzame materialen willen we dat gebruikers trots zijn op hun fiets en op die manier duurzaam gebruik stimuleren.

De Brikbike is een Nederlandse fiets met een eigenzinnig karakter. Je kan de Brikbike volledig naar eigen wens samenstellen en daarbij ook elke kleur selecteren. De Brikbike wordt aangedreven door een cardanas of een tandriem. Beide zijn unieke en onderhoudsarme aandrijvingen.

Pedalfactory is ontwikkelaar, eigenaar en producent van de merken Brikbikes en Sandwichbikes. De Pedalfactory richt zich op het ontwerp, de creatie en de verkoop van unieke fietsen en fiets gerelateerde producten. Zij ontwikkelen producten van hoge kwaliteit, van duurzame materialen en streven ernaar om hun producten te verbeteren door samen te werken met specialisten in de fiets- design en technische industrie. Dit bedrijf is gevestigd op het Honigcomplex in Nijmegen.

 

www.brikbikes.com

www.sandwichbikes.com