INNOVATE Festival 2019

Op zoek naar de ideale moraalridder

IPKW

ZA 6 oktober

Theatergroep Echo

Je kijkt niet naar een kant-en-klare voorstelling, maar grove schetsen van de nieuwe productie van tgECHO. Je maakt deel uit van de zoektocht naar de ideale moraalridder.

Het uitdragen van moralen wordt vaak irritant gevonden. Niet alleen in het dagelijks leven, maar ook op het toneel. Waarom is dat? Wat betekent dat voor het vak van theatermaken? Hebben we moraalridders eigenlijk wel nodig voor het redden van de wereld? Of kunnen we ze missen als kiespijn?

De hoogste tijd om de planken op te gaan en dit tot op de bodem uit te zoeken en daarmee misschien een aanzet te doen tot het innoveren van....de wereld!

De Moraalridder wordt een theatrale poging tot het overbrengen van een moraal, waarin constant gespeeld wordt met de verwachting van het publiek. In een showdecor waarin fictie en werkelijkheid door elkaar lopen, spelen we met manieren om ons verhaal zo goed mogelijk over het voetlicht te brengen. Wie wint er: de moraal of het entertainment? Jij bepaalt!

www.tgecho.com

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.