INNOVATE Festival 2019

Maak kennis met elektrisch rijden én laden

IPKW

ZA 6 oktober

Allego - Charging Plaza

Op het Allego Charging Plaza op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) kan iedereen op 6 oktober kennis maken met elektrisch rijden én laden.

Op dit innovatieve laadplein kunnen maar liefst 50 elektrische auto’s tegelijkertijd hun accu opladen. Uniek aan dit laadplein is het beperkte formaat van de laadpalen en de slimme aansturing ervan. Alle technologie is uit de laadpaal gehaald en verderop ondergebracht in een verdeelkast.

Vanuit die kast wordt de stroom op een slimme manier verdeeld over de verschillende auto’s die aan het laden zijn. De geleverde energie is daarbij afhankelijk van de vraag van de gebruiker, het type auto en het aantal auto’s dat tegelijkertijd staat te laden. Dit innovatieve laadplein is een cocreatie van Allego en IPKW.

Wil je meer weten over de techniek van de laadinfrastructuur, de IT systemen die daarvoor nodig zijn en de auto’s die geladen moeten worden? Volg dan een workshop in de Allego Technical Area!

www.allego.eu

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.