INNOVATE Festival 2019

KozieMe - Omarm de zachte geluidsgolven

De Melkfabriek

ZA 5 oktober

Kom in de gezamenlijke huiskamer van Innovate Health knuffelen met en luisteren naar dit zachte kussen vol geluiden. Een kussentje met speaker als innovatieve zorgoplossing.

Het KozieMe-kussen is intuïtief te gebruiken; bij aanraking laat het kussen geluiden horen, waardoor de gebruiker zelfstandig kan luisteren naar zijn of haar favoriete geluiden. Door middel van een SD-kaart kan de KozieMe ook eenvoudig met berichten of muziek gepersonaliseerd worden. KozieMe geeft mensen een gevoel van thuis en is vanuit het kunstproject Tactile Orchestra doorontwikkeld tot innovatieve zorgoplossing. 

Ruiken, zien, voelen en horen. De vier zintuigen van een mens om de wereld te ontdekken en in perspectief te plaatsen. Erg belangrijk voor ieder persoon, maar vooral voor iemand met dementie. Om de zintuigen te activeren is het snoezelen in het leven geroepen. Snoezelen is een vorm van zintuigactivering in een sfeervolle omgeving. Alle zintuigen kunnen geprikkeld worden door middel van geuren, aanraking, muziek, warmte, smaken en licht. KozieMe is een product dat hieraan bijdraagt.

www.kozie.com