INNOVATE Festival 2019

Kom naar Meet Up "Hoe blijf jij innovatief?''

Showroom Arnhem

VR 5 oktober

INNOVATE netwerkbijeenkomst met OKA en Rabobank

 

Op vrijdag 5 oktober organiseren Innovate Experience, OKA en Rabobank een netwerkbijeenkomst voor en door ondernemers. Het thema is ‘Hoe blijf jij innovatief?’ Laat je inspireren door innovatieve ondernemers! Zij delen tijdens verschillende presentaties hun visie op innovatie.
Lees het complete programma hieronder.

De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Aansluitend is er de mogelijkheid om pizza te eten in het Bartokpark bij Bar Groen.

Wil je aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? Mail dan naar aanmelden@oka.nl

Het programma

DOE MEE, LAAT JE VERRASSEN,  MAAR GA VOORAL MEE MAKEN!

Innovate-OKA-Rabobank Meetup
Inloop: 15:30
Programma: 16:00-17:30
Aansluitend een borrel
Locatie: Showroom Arnhem

INNOVATE Festival, Ondernemers Kontakt Arnhem en Rabobank organiseren een netwerkbijeenkomst voor en door ondernemers.  Tijdens deze meetup vertellen verschillende ondernemers hun verhaal over de manieren die zij gebruiken om innovatief te blijven. Vanuit verschillende invalshoeken wordt de volgende vraag belicht: Hoe blijf jij innovatief? Na afloop is er tijdens de borrel voldoende tijd om met elkaar na te praten en nog meer inspiratie met elkaar te delen.

Opening:

DCris van Arkelen (Rabobank), Petra van Stijn (OKA) en wethouder Jan van Dellen spreken over het belang van innovatie in Arnhem.

Presentatie:

Bart Huydts (ArtEZ Art Business Centre) vertelt over de kracht van de creatief als ‘agent of change’ bij de ontwikkeling van innovatie.

Schakelprogramma:

Harm Giessen, Maarten Tjallingii en Henk Berg (Absolute Cycling)
Absolute Cycling ontwikkelt een innovatieve fietscomputer en maakt gebruik van een zelfontwikkelde locatietechnologie. Het driemanschap vertelt over de manier waarop zij innovatie laten ontstaan door samen te werken.

Martijn Baudoin (Studio Mambeau)
Hij reist de wereld over om grote klanten 360 graden video content te maken. Martijn vertelt hoe hij zijn persoonlijke interesse gebruikt om innovatief te blijven.

Enny van der Velden (CCV):
Als genomineerde voor EY Entrepeneur of the Year leidt zij een in Arnhems gevestigd bedrijf dat onder andere betalingsverkeer faciliteert. Hoe blijf je als middelgroot bedrijf met een flink aantal personeelsleden innovatief in een steeds sneller digitaliserende wereld?

Paul de Bruijn (Coehoorn Centraal) & Oliver Vaupel (Super7000, DE)
Beiden leiden ze een creatieve broedplaats. De één in Arnhem, de ander in Dusseldorf. Hoe zorg je voor een innovatieve en inspirerende omgeving voor ondernemers en hoe blijf je als omgeving zelf innovatief?

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.