INNOVATE Festival 2019

Kiemt SummerLabb Kathedraal

IPKW

ZA 6 oktober

Stichting Kiemt en SummerLabb, een initiatief van Jan Douwe Kroeske, organiseren tijdens de Innovate Experience samen de allereerste editie van de Kiemt SummerLabb Kathedraal.

Je loopt hier langs The Green Line to the Future, dat uitmondt in de Kiemt SummerLabb Kathedraal. The Green Line staat vol met sensationele uitvindingen die door regionale bedrijven aan jou worden gepresenteerd. Waterstof, de toekomst van kunstmest, afvalwater: al deze onderwerpen komen aan bod, en nog veel meer. Na kennis gemaakt te hebben met deze innovaties beland je in de Kiemt SummerLabb Kathedraal. Hier komen alle verhalen van de deelnemers samen in een interactieve quiz, gepresenteerd door Jan Douwe Kroeske. Doe jij mee?

Kiemt Summerlabb Kathedraal is onderdeel van de Dutch Energy Day die samen met INNOVATE Festival wordt georganiseerd en te zien is op de INNOVATE Experience.

www.kiemt.nl

www.summerlabb.nl

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.