INNOVATE Festival 2019

Hoe zet je waterstof om in elektriciteit?

IPKW

ZA 6 oktober

Nedstack

Nedstack legt uit hoe een PEM brandstofcelstack werkt en voor welke toepassingen deze allemaal ingezet kunnen worden.

Nedstack is al 20 jaar lang toonaangevend in de ontwikkeling, realisatie en commercialisatie van PEM brandstofcellen en -brandstofcelsystemen.

Op 6 oktober legt Nedstack uit hoe een PEM brandstofcelstack werkt en voor welke toepassingen deze allemaal ingezet kunnen worden. De mogelijkheden zijn eindeloos. De brandstofcel systemen kunnen gebruikt worden voor de aandrijving in bijvoorbeeld een schip of een bus.

Grotere stationaire toepassingen van de brandstofcelstack zijn ook gewenst, mede om van het rest product (waterstof) energie te maken en deze weer terug te leveren aan de fabriek.

Op het moment is waterstof een “hot topic”, overtollige wind en zonne- energie kan opgeslagen worden in waterstof door middel van elektrolyse. Deze waterstof kan dan op ieder gewenst moment omgezet worden in elektriciteit d.m.v. onze brandstofcelstacks.

www.nedstack.nl

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.