INNOVATE Festival 2019

Geen keuzestress meer na het indrukken van deze knop

IPKW

ZA 6 oktober

Studio Sssssst

De grote, pulserend verlichte, rode knop van de Random Machine nodigt jou uit hem in te drukken.

Wij leven in een meerkeuzemaatschappij. Het toenemende aantal keuzemogelijkheden die we tot onze beschikking hebben zorgt ervoor dat zelfs de allerkleinste keuze je onbewust al gestresst kan maken.

Politieke verkiezingen, de keuze voor een snack in de snackbar, een biersoort in het café, een mineraalwatermerk in het overvolle schap in de supermarkt, of waar je heen gaat op vakantie. Het maakt niet uit of het gaat om een onbenullige of een ingrijpende keuze, tijdens Innovate 2018 staat de Random Machine klaar om je keuzestress weg te nemen en voor jou te kiezen.

Sssssst en Studio Erik Stehmann hebben de handen ineen geslagen om de Random Machine te ontwikkelen in de strijd tegen keuzestress. Computers hebben veel invloed op ons leven, algoritmes bepalen vaak zonder dat we het doorhebben wat we op onze schermen te zien krijgen, dus waarom kiezen we er niet bewust voor om een computer voor ons te laten kiezen?

 

www.randommachine.nl

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.