INNOVATE Festival 2019

Ervaar de wind met Pure Energie

Perplex

ZA 6 oktober

Raedthuys Pure Energie

Duurzaam energiebedrijf Raedthuys Pure Energie demonstreert op 6 oktober een windmeting tot 200 meter hoogte, dit gebeurt met een zogenaamd Lidar systeem.

Deze meting geeft belangrijke informatie om te komen tot het best rendabele windturbinetype op de beoogde locaties. Pure Energie werkt samen met o.a. Industriepark Kleefse Waard (IPKW) en de Rijn en IJssel Energiecoöperatie (REIJE) aan de ontwikkeling van Windpark Koningspleij (www.windparkkoningspleij.nl).

Er worden vier windturbines beoogd in een lijnopstelling langs de Pleijroute (N325), waarvan er één op IPKW komt te staan. Deze windturbine zal worden geëxploiteerd door Pure Energie en zal de duurzame windstroom gaan opwekken voor IPKW.

Tijdens INNOVATE Experience geven Pure Energie en REIJE informatie over de ontwikkeling van het windpark, mogelijke financiële participatie en maken we de windmeting zichtbaar voor het publiek.

www.raedthuys.nl

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.