INNOVATE Festival 2019

Ervaar de Empathische Woning

IPKW

ZA 6 oktober

Hogeschool Arnhem Nijmegen

Benieuwd hoe een woning ervoor kan zorgen dat je voldoende beweegt, eet en slaapt? Bekijk op 6 oktober de Empathische Woning van de HAN.

Een woning kan meer bieden dan een dak boven je hoofd, zeker voor senioren. Wat als het huis deels taken van de mantelzorger of zorg over kan nemen? Stel je voor dat de woning jou kent, meevoelt en reageert op jouw behoeften.  De woning zorgt dat je bijvoorbeeld voldoende beweegt, eet en slaapt. Zo blijf je langer gezond en zelfstandig! Lijkt jou dat ook gaaf, zo’n empathische woning?

Om dit doel te bereiken ontwikkelt het lectoraat Architecture in Health van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) producten om het langer zelfstandig van ouderen te bevorderen. Dit doen ze in samenwerking met bedrijfsleven, zorginstellingen en studenten. Kom langs in de proefwoning op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) en ervaar de innovaties!

www.empathischewoning.nl

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.