INNOVATE Festival 2019

Een mobiel en off-grid energie systeem

IPKW

ZA 6 oktober

Volta Energy

Er worden nu nog benzine- en diesel aggregaten gebuikt als energievoorziening op locatie. Kom bij Volta Energy ervaren hoe dit duurzaam kan en maak kennis met de Volta Naos, een mobiel en off-grid energie systeem.

Volta Energy is ontstaan vanuit de ambitie om klimaatverandering tegen te gaan en is als jonge start up in 2017 verkozen tot beste startende ondernemer van Arnhem!

Er zijn veel ontwikkelingen gaande om tot oplossingen te komen die bijdragen klimaatveranderingen te beperken. Een markt die op deze trend achterblijft, is die van de mobiele energievoorziening. De Volta Naos is mobiel en off-grid te gebruiken en de energie wordt geleverd met behulp van zonne-energie en de opslag daarvan. Op deze manier ontstaat een energievoorziening die op elke locatie zonder uitstoot of geluid verschillende apparaten van energie kan voorzien.

 

www.volta-energy.com

Deze activiteit is ook onderdeel van:

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.