INNOVATE Festival 2019

Doe mee aan de hackathon over sport en bewegen in de openbare ruimte

Gele Rijdersplein

DO 4 oktober

Sporthack bij gele kubus Gele Rijdersplein

De sportwereld verandert: Sporten worden individueler en diverser, worden ondersteund door sensoren en meer in de openbare ruimte. Sportbedrijf Arnhem wil meegaan met deze verandering en zoekt hierin haar nieuwe rol. Bedenk jij met je team een innovatief product, dienst of strategie die ons echt op de kaart zet? Meld je dan nu aan voor de eerste editie van de Sportbedrijf Arnhem Hackathon begin oktober.

Het team met de beste oplossing windt een geldbedrag van €2.000. Verder krijg je de gelegenheid om samen te werken met Sportbedrijf Arnhem. De winnaars van de tweede prijs winnen een geldbedrag van €500. De derde prijs winnaars ontvangen een gratis training (nog te bepalen) of sportkaart. We gaan sowieso met elk team in gesprek om te kijken of we de oplossing samen kunnen implementeren.

Voor aanmelding en meer informatie:

www.sporthack.nl

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.