INNOVATE Festival 2019

Bekijk een grote gasturbine van binnen

IPKW

ZA 6 oktober

General Electric Power

Wil je, als een echte technicus, zien hoe een grote gasturbine er van binnen uitziet of wil je raden hoeveel onderdelen er in zo’n turbine zitten, kom dan een kijkje nemen bij General Electric!

Sinds Thomas Edison, de grondlegger van General Electric (GE), de gloeilamp uitvond heeft GE een traditie van technologie en innovatie. Tegenwoordig werken wereldwijd meer dan 36.000 technici bij GE aan het oplossen van ’s werelds grootste vraagstukken en het creeëren van baanbrekende innovaties.
Met een volledig aanbod van technologieën voor energieopwekking en energietoevoer werkt GE in alle gebieden van de energie industrie, zoals gas, olie, wind, water en zon.

Op IPKW is de divisie GE Power Netherlands B.V. gevestigd. Deze divisie richt zich op het ondersteunen van de producten Aeroderivate Gas turbines en Jenbacher Gas motoren.

www.ge.com

 

Deze activiteit is ook onderdeel van:

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.