INNOVATE Festival 2019

Akoestische kunst op industrieel materiaal

IPKW

ZA 6 oktober

DoroArt

Kom bewonderen hoe kunst en industrie elkaar versterken door onconventioneel schilderen op industriële materialen. Kijk hoe zij on the spot akoestische schilderijen maakt van bladgoud, slagmetaal en mixed media op het materiaal colback.

Colback is afkomstig van het bedrijf Low & Bonar (óók te zien op de Innovate Experience) en wordt gebruikt in onder andere de auto- en tapijtindustrie. DoroART gebruikt het materiaal als basis voor haar akoestische schilderijen.

Dankzij geluiddoorlatende waarden heeft colback in combinatie met geluiddempend materiaal meerwaarde voor de ruimtes waar teveel galm is. Een kunstwerk op dit materiaal neemt galm weg en tegelijkertijd brengt het kleur en sfeer in de ruimte. DoroART werkt samen met met bedrijven die zijn gespecialiseerd in problematiek in akoestiek.


www.doroart.nl

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.