INNOVATE Festival 2019

Airhunters werkt vanuit misschien wel het meest duurzame kantoor: het dock-office dat zeer recent gebouwd is op IPKW. Airhunters en Save Plastics zijn samen oprichters van Plastic Fantastic: de inspiratiekracht achter het nieuwe plastic dock-office. Collectief Soepel ontwikkelde en bouwde voor hen het dock-office dat op 5 oktober pal aan het water van IPKW zal staan en te bewonderen is.

Plastic Fantastic zet zich in voor een duurzame wereld. Niet met praatjes, maar met een ondernemende blik: concreet laten zien dat gerecycled plastic een heel bijzondere grondstof is. Vanuit hun mobiele fabriek in de Experience hal start een de activiteit van Save Plastics. Je krijgt uitleg over de app waarmee je kunststof zwerfafval kunt vinden. Ga daarmee op pad om plastic afval te gaan zoeken en dan kom je vanzelf bij hde dock-office van Airhunters uit waar je de schoonheid van gerecycled plastic kunt aanschouwen.

Airhunters doet aan 'cargopoolen'. Het bedrijf zoekt lege ruimte ('air') om zendingen van hun klanten te transporteren in vrachtwagens die toch al onderweg zijn. Zo worden geen vrachtwagens toegevoegd aan het verkeer, duurzamer en goedkoper dus. Zij zijn dus letterlijk Airhunters.

www.airhunters.nl