INNOVATE Festival 2019

Trinfinity en qbset verrijken Innovate

Innovate verrijkt met INNOVATE App en Keynote per Hologram

Innovate zoekt ieder jaar naar mogelijkheden om te vernieuwen. Sinds dit jaar zijn de designers en developers van Trinfinity en qbset interactive ingestroomd om het projectteam te verrijken met hun kennis op het gebied van digital en interactive design. Zij werken aan maar liefst 3 projecten voor Innovate.

Tijdens een brainstorm vroegen ze zich af: Is het mogelijk om één van de keynote-sprekers op de openingsavond te laten verschijnen zonder dat hij/zij werkelijk aanwezig is? Na een experiment op kleine schaal ontwikkelden ze een levensgrote installatie waarin een hologram te zien zal zijn van Louise Fresco, wetenschapper en tevens voorzitter van Wageningen University & Research. Zij zal in de vorm van een hologram haar presentatie geven op de exclusieve openingsavond van Innovate op 4 oktober.
Naast het hologram introduceren zij tevens een wel heel bijzondere festival-app voor Innovate. In deze app kun je de geijkte onderdelen terugvinden: uitleg over het gehele festival programma met ruim 175 deelnemers, de nieuws- en blog artikelen, en alle handige informatie rondom het festival. Maar in het bijzonder is er een uniek element toegevoegd: Gebruikers van de app kunnen een Augmented Reality museum bezoeken. Dit museum bestaat alleen in digitale vorm en is met gebruik van de app op uw telefoon te bezoeken tijdens de Innovate Experience op 6 oktober, op Industriepark Kleefse Waard.

Toegang tot de Innovate Experience en gebruik van de app is gratis!

Download AR+T (voor Android en iPhone)

Download de Innovate app voor Android 
Download de Innovate app voor iPhone Website Trinfinity Network
Website qbset interactive

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.