INNOVATE Festival 2019

Reizen naar INNOVATE festival met event carpooling

CoCarCo

Reizen naar INNOVATE festival? Kies voor CoCarCo

Het is normaal geworden dat we alleen reizen en in de file staan. Bij grotere evenementen, zoals festivals en congressen, zijn veel auto’s niet volledig gevuld. Dit resulteert soms in een tekort aan parkeerplekken en opstoppingen rondom het evenement. De oplossing lijkt simpel; gewoon meer samen reizen: Carpoolen dus!


CoCarCo is een automatische carpool matcher met een unieke link per event. Klik op de link van het event dat je wilt bezoeken en meld je binnen 1 minuut aan. Na aanmelding ontvang je een dag voor het evenement een persoonlijke carpool match met de contactgegevens van een medebezoeker. De matcher houdt rekening met eventueel via de site opgegeven voorkeuren; zoals gewenste aankomsttijd, beschikbare plekken, etc.

Missie
De makers van CoCarCo geloven dat inzet van carpoolen reizen aangenamer, goedkoper en duurzamer maakt. Bovendien verhoogt het de reisveiligheid omdat er geen 2 maar 4 ogen op de weg gericht zijn. CoCarCo is een nieuw en in Gelderland ontwikkeld product en draait daarom nog in beta-fase. Ben je enthousiast geworden en wil je ook duurzaam reizen?  Kijk dan op beta.cocarco.com/INNOVATE en meld je aan!

 

Bon Voyage!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.