INNOVATE Festival 2019

Inschrijving Young Talent Match verlengd tot 14 september!

Innovate Arnhem

Geef je op voor de Young Talent Match

Ben jij een talentvolle jonge ondernemer met een concrete vraag/behoefte? INNOVATE brengt je verder!

Tijdens de Openingsavond van INNOVATE Festival zijn er meer dan 250 ondernemers, directeuren, kennisinstellingen en politici aanwezig. INNOVATE nodigt jou als talentvolle jonge ondernemer uit om je aan te melden voor de Innovate Young Talent Match.

Zes jonge ondernemers worden geselecteerd om zich met een expositie op de openingsavond te presenteren. Zo kun je jouw product of dienst voor het voetlicht brengen bij de aanwezige experts en professionals. Je krijgt 60 seconden de tijd om je concrete hulpvraag aan het publiek te stellen.

INNOVATE zorgt ervoor dat jij optimaal voorbereidt wordt op deze presentatie door middel van een workshop. Jouw potentiële helpers worden vooraf getipt op je aanwezigheid als Young Talent. Aan jou de taak om tijdens de openingsavond dat contact te scoren! 

Wil jij de volgende stap zetten met je onderneming? Geef je dan nu op!


Stuur vóór 14 september 2018 een mail naar youngtalentmatch@innovatearnhem.nl met: 

  • Naam en contactinformatie
  • Beschrijving van je onderneming
  • Je concrete vraag

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.