INNOVATE Festival 2019

INNOVATE Meetup PLASTIC

Hilmer Thijs

INNOVATE Meetup PLASTIC

Kom vanavond naar de Innovate Meetup Plastic. Wat zijn de laatste innovaties en verbeteringen? Welke stappen zijn nodig voor duurzamer plastic? Een betere wereld met beter plastic is mogelijk!

Toegang is gratis, de meetup is van 20.00 uur tot 22.00 uur. Locatie: Industriepark Kleefse Waard (IPKW), Parkrestaurant De Waard, Westervoortsedijk 73, Arnhem.

Met bijdragen van:


Lori Goff
Lori is oprichter en CEO van Outlander Materials, een clean-biotech bedrijf dat van bierbrouwafval 'UnPlastics' maakt. Lori, biotechnoloog en 'turned homebrewer', richt zich op duurzame alternatieven voor plastic verpakkingen.

Mariska Lamiaud
Mariska Lamiaud is een van de designers die meewerkt aan versie 4 van Precious Plastic. Dit open source platform deelt kennis en tools om plastic afval te verwerken tot waardevolle dingen. Precious Plastic vermindert op deze manier het plasticprobleem.

Bram Peters
Bram is circulair ondernemer bij Save Plastics. Van plastic zwerfafval maken zij nuttige producten gemaakt voor de openbare ruimte. Inmiddels zie je door heel Nederland plastic beschoeiingen en lantaarnpalen van Save Plastics. Hun nieuwe kantoorpand is volledig gemaakt van restplastic.

Inge Luijten
Met Inge Luyten is het programma compleet voor de Innovate Meetup Plastic morgen. Inge is project- en campagnecoördinator bij Recycling Netwerk Benelux. Ze creëerde met de Statiegeldalliantie draagvlak voor statiegeld op plastic flesjes en blikjes. Ook experimenteert Inge met herbruikbare verpakkingen voor thuisbezorgde maaltijden.

Edwin Verdurmen
Moderator


Kom ook en meld je aan op onze Meetup pagina:

https://www.meetup.com/nl-NL/INNOVATE-X-CHANGE/events/259593557/

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.