INNOVATE Festival 2019

Doe mee! Schrijf je vóór 15 juni in voor de INNOVATE Experience op 5 oktober en laat zien hoe jij bezig bent met de toekomst.

INNOVATE Experience

Op zaterdag 5 oktober 2019 vindt in samenwerking met Techniekdag en IPKW de vijfde INNOVATE Experience plaats, op Industriepark Kleefse Waard (IPKW). In de spectaculaire fabriekshallen krijg jij de ruimte om het publiek te verwonderen met jouw innovatie en nieuwe verbindingen te leggen. Meld je aan en wij nemen persoonlijk contact met je op.

De voordelen op een rijtje:

Publiek: Toon jouw innovatie aan 15.000+ bezoekers
Netwerk: Ontmoet andere Innovators uit de regio
Inspiratie: Deelnemers krijgen toegang tot de spectaculaire openingsavond op de donderdag
Exposure: Alle deelnemers die een activiteit hebben tijdens INNOVATE en worden door Innovate aangemeld op de website van het landelijke Weekend van de Wetenschap.

Presenteer jouw innovatie op zo'n wijze dat de bezoekers kunnen uitproberen, ervaren en beleven. Alle deelnemers krijgen toegang tot een basisset: electra, 2 stoelen en een tafel, maar overleg met ons om de bezoeker echt iets bijzonders te bieden! Veel kan!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.